Vínové srdiečka

bobotka - fotkabobotka, 11. decembra 2009
Vínové srdiečka
Foto: bobotka

Robievala ich moja stará mama a ja si nimi pripomínam staré časy. Objavila som ich minulý rok a už ich budem robievať asi každé Zobraziť celý popisRobievala ich moja stará mama a ja si nimi pripomínam staré časy. Objavila som ich minulý rok a už ich budem robievať asi každé Vianoce. Sú atypickej chuti, ani môj manžel to nevedel definovať :-)

100
porcií
15 minút
príprava
10 minút
na 175 °C

Suroviny

250 g
250 g
6 PL




Postup

  1. 1

    Palmarín, múku a víno spolu spracujeme v miske. Necháme odležať asi dve hodiny v chladničke.

  2. 2

    Cesto potom rozvaľkáme asi na hrúbku 4 mm a vykrajujeme formičkou srdiečka. Poukladáme na plech na papier na pečenie.

  3. 3

    Pečieme asi 10 minút pri 175 C. Keď sú upečené, obaľujeme ich hneď ešte teplé v práškovom a vanilkovom cukre.

Diskusia k receptu

marticka
tento recept poznam od mojej mamky a peciem ho kazde vianoce
nemea1
idem ich dnes urobit, chystam sa na to spred vianoc.
balveda
Co je prosim Palmarin? Neco jako Rama? S Herou to asi nebude nic moc co? :(
bobotka
Palmarin je nieco ako Hera, este horsie :)...takze v pohode daj Heru.Ramu nie.
bobotka
Super, to ma tesi...otvorene vino treba dopit, tak na zdravie :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia