Foto: bobotka
Robievala ich moja stará mama a ja si nimi pripomínam staré časy. Objavila som ich minulý rok a už ich budem robievať asi každé Zobraziť celý popisRobievala ich moja stará mama a ja si nimi pripomínam staré časy. Objavila som ich minulý rok a už ich budem robievať asi každé Vianoce. Sú atypickej chuti, ani môj manžel to nevedel definovať :-)
porcií
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Palmarín, múku a víno spolu spracujeme v miske. Necháme odležať asi dve hodiny v chladničke.
- 2
Cesto potom rozvaľkáme asi na hrúbku 4 mm a vykrajujeme formičkou srdiečka. Poukladáme na plech na papier na pečenie.
- 3
Pečieme asi 10 minút pri 175 C. Keď sú upečené, obaľujeme ich hneď ešte teplé v práškovom a vanilkovom cukre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu