Foto: figovnik
Postup
-
1
Potrebujeme: <br /> Na škrupinky a uzatváranie : 24 ks – 250g kvalitnej čokolády. <br /><br /> Na plnku: 1dcl červeného vína (trošku tažšieho), 0,3 dcl smotany na šlahanie, 30g bielej čokolády. <br /><br /> Postup : ako vyliať škrupinku pre pralinky a všetko ostatné sa dočítate tu.
- 2
Príprava plnky : smotanu zahrejeme, čokoládu nalámeme a roztopíme v smotane, pridáme víno a poriadne priemiešame.
- 3
Necháme vychladnúť pri izbovej teplote a potom ešte dáme do chladničky aspoň na 2 hodiny. Plníme pralinky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu