Viedenské slané šamrolky

vlasta53 - bez fotkyvlasta53, 15. decembra 2010

recept je náš obľúbený a pečieme ho na vianočné sviatky, dá sa použiť ako teplé predjedlo

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

300g
200 g varené
50 g dusená
 1




Postup

  1. 1

    na cibuľke si podusíme pokrájanú kyslú kapustu, kocky údeného mäsa, zmes spojíme surovým vajíčkom

  2. 2

    lístkové cesto rozvaľkáme, nakrájame štvorce cca 10 x 10 cm, navrstvíme naň plnku, zroľujeme ako šamrhólku, okraje mierne pritlačíme, potrieme žľtkom , posypeme rascou

  3. 3

    pečieme vo vyhriatej rúru, potom znížime teplotu

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia