Vianočná rozprávková torta

rajcinka - bez fotkyrajcinka, 13. decembra 2009
Vianočná rozprávková torta
Foto: rajcinka
60 minút
príprava
40 minút
na 150 °C

Suroviny

5 ks
140 g
140 g
140 g
110 g
250 ml
50 g
1 ks
30 g




Postup

  1. 1

    Vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme ostatné suroviny a upečieme korpus. Šľahačku dáme variť s cukrom, čokoládou a odstavíme. Na druhý deň ju vyšľaháme pridáme stužovať a naplníme tortu. Polejeme polevou.

Diskusia k receptu

stevim
Jedna šľahačka sa mi zdá na tortu málo. Určite by som dal minimálne 2.
rajcinka
No ono to záleží, niekto má rád veľa šľahačky, niekto menej.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia