Foto: stelli
Tento recept mám od svokry ale pečiem inou plnkou
Postup
-
1
Vodu zohrejeme s štipkou soli a ked už vrie pridáme Ceru. Ked je už roztopená, za stáleho miešania pridáme postupne múku a trošku ešte varíme,potom tú masu necháme trošku vychladnúť (asi 10minút)A po jednom primiešame mixerom vajíčka každé vajíčko dobre rozmiešame.Plech vyložíme papierom na pečenie.Cesto dáme do cukrárskeho sáčku a urobíme na plech malé venčeky priemer 4cm.Rúru zohrejeme na 250c a sledujeme ked začnú byť už ružové tak teplotu znížíme na 50c a necháme dopiecť.Dvierka rúry nesmieme otvárať počas pečenia.
- 2
Plnka:krišťálový cukor skaramelizujeme,potom prilejeme mlieko a vodu a necháme vychladnúť ale občas premiešame kým karamel celkom sa nerozpustí.Potom pridáme tri balíčky krémového prášku a uvaríme hustý puding.Necháme vychladnúť.
- 3
Palmarin vymiešame s mixerom a postupne primiešame vychladnutý puding.Potom venčeky rozrežeme a naplníme .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu