Včelie úle

micho - fotkamicho, 15. decembra 2012
Včelie úle
Foto: micho

zdroj Ja :-)

35
porcií
60 minút
príprava

Suroviny

200 g (drvené)
100 g
100 g
2 čl
1 ks
4 PL
4 PL
Krém:
80 g
50 g
1 ks
4 čl
35 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Piškóty rozmrvíme valčekom alebo v mixéri, pridáme ostatné suroviny a vypracujeme cesto.

  2. 2

    Maslo, cukor, žĺtok a rum vymiešame na hladký krém.

  3. 3

    Z cesta odoberáme malé kúsky, vtláčame ich do formičky, urobíme jamku, do ktorej nastriekame krém a priklopíme piškótou. Necháme deň dva odležať, aby piškóta zvlhla. Úle môžeme poliať čokoládou.

Diskusia k receptu

34 komentárov k receptu
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
tak toto sa mi pači!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ulozene v kk,este musim kupit formičku na uliky!!!! :) ale urcite vyskušam
Krásne, formičky mám, inšpiráciu tiež ..... :-)), hlavne sa mi páčia, že tam nejde tak veľa cukru ako v tých z bielka, cukru a orechov. Už sú uložené
Sú krásne :) Chcem sa len spýtať cca aku majú trvanlivosť ? :)
Vydržia mi aspoň do Vianoc, ak ich zajtra urobim, to je cca týždeň:)
ja tak dlho zhánam formičku na úliky a nikde neviem zohnať ... :-( tieto tvoje sa mi tak velmi páčia no žial ich zatial nemožem vyskúšať ... máš ich krásne , jedno ako druhé ... ukladám a určite ich budem robiť hned ako budem mať formičku :-)

Pridaj komentár k receptu: