Foto: majculanda
Bábovky milujem v akejkoľvek podobe ale túto som si obľúbila najviac, je mäkkučká, chutná a doslova ako "vata"
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 210 °C
na 210 °C
Suroviny
5 |
|
4 |
|
1 PL |
|
1/2 balíčka |
|
cca 30 g alebo Palmarín |
|
5 PL |
|
1 balíček |
|
2 PL |
|
- na polevu |
|
- na čokoládovú polevu |
|
Postup
-
1
Bielka oddelíme od žĺtkov, žĺtky vymiešame s vodou, olejom a roztopeným tukom...
- 2
bielka vyšľaháme s cukrom (aj vanilkovým) do tuha...
- 3
do vyšľahaných bielok jemne zamiešame žĺtky a nakoniec zamiešame aj zlatý klas s kypriacim práškom... Pečieme 15 minút na 210 a potom na 200 stupňoch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
miluje bábovky, zatiaľ som robila iba čokoládovú, ukladám.