Bábovky milujem v akejkoľvek podobe ale túto som si obľúbila najviac, je mäkkučká, chutná a doslova ako "vata"
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 210 °C
na 210 °C
Suroviny
| 5 |
|
| 4 |
|
| 1 PL |
|
| 1/2 balíčka |
|
| cca 30 g alebo Palmarín |
|
| 5 PL |
|
| 1 balíček |
|
| 2 PL |
|
| - na polevu |
|
| - na čokoládovú polevu |
|
Postup
-
1
Bielka oddelíme od žĺtkov, žĺtky vymiešame s vodou, olejom a roztopeným tukom...
- 2
bielka vyšľaháme s cukrom (aj vanilkovým) do tuha...
- 3
do vyšľahaných bielok jemne zamiešame žĺtky a nakoniec zamiešame aj zlatý klas s kypriacim práškom... Pečieme 15 minút na 210 a potom na 200 stupňoch.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









miluje bábovky, zatiaľ som robila iba čokoládovú, ukladám.