Varený jahňací jazyk s jablkovým chrenom a horčicou

Marek Petrán
chef de cuisine Elesko restaurant & wine bar v Modre, 9. septembra 2011
Varený jahňací jazyk s jablkovým chrenom a horčicou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

400 g
80 g
50 g
50 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Jahňací jazyk umyjeme a osušíme. Vložíme do osolenej vriacej vody spolu s cibuľou a uvaríme do mäkka. Jazyk vyberieme do studenej vody a ošúpeme. Jablkový chren pripravíme zmiešaním nastrúhaného jablka a chrenu v pomere 1:1.

  2. 2

    Celozrnnú a plnotučnú horčicu zmiešame a podávame s čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu

mijaita
Hledám recept na jehněčí a tohle se mi dostalo pod oko. Hezký recept, ale chybí souřadnice, kde se dá koupit jehněčí jazyk !?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia