Foto: sjuzan
Pre všetkých, ktorí sú diabetici alebo majú v rodine diabetika a nevedia sa vzdať vianočných dobrôt.
30 minút
príprava
príprava
8 min cca minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame a spracujeme hladné vláčne cesto. Cesto necháme aspoň 2 hodiny odstáť v chladničke, ale ja nechávam 1 deň, lepšie sa potom vyvaľká.
- 2
Po upečení obalíme v ovocnom vanilkovom cukre, majú ho v Terne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Takže vanilkový cukro dia sa volá - fruktóza pre diabetikov s vanilínovou príchuťou (na obrázku je ananás, a žltý melón) a kupujem v Terne v Auparku, alebo pri Tescu v Petržalke. Odfotím obal cez víkend a skúsim to sem dať.