Foto: podravka
Komerčný recept
Jednoduchý recept na chutnú tortu, ktorú jednoducho zvládne aj Vaša polovička. Ak by to aj na prvý pokus úplne
nevyšlo, všetky nedokonalosti Zobraziť celý popisKomerčný recept
Jednoduchý recept na chutnú tortu, ktorú jednoducho zvládne aj Vaša polovička. Ak by to aj na prvý pokus úplne
nevyšlo, všetky nedokonalosti zakryje Lino lada a jahody.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Vajcia, cukor a vanilkový cukor vymiešame do peny, do ktorej pridáme rozpustenú čokoládu.
- 2
Múku zmiešame so strúhankou a práškom do pečiva.
- 3
Do čokoládovej hmoty vmiešame pomarančový džús a taktiež aj zmes múky, strúhanky a prášku do pečiva.
- 4
Formu na pečenie v tvare srdca vystelieme papierom na pečenie a vylejeme pripravenú hmotu.
- 5
Pečieme 40 - 45 minút vo vyhriatej rúre pri teplote 180°C.
- 6
Tortu vyberieme z formy na pečenie a necháme vychladnúť.
- 7
Na vychladnutú tortu natrieme Lino ladu a na krém poukladáme jahody. Takisto môžeme dozdobiť šľahačkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu