Hodí sa na oslavy, ale aj len tak na zamaškrtenie.
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
40 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Všetky ingrediencie dobre vymiešame.
- 2
Formu vystelieme papierom na pečenie.
- 3
Cesto vylejeme do formy.
- 4
Upečené cesto rozkrájame na plátky.
- 5
Plnka podla vlastnej chuti. Ale ja používam čokoládovú a marmeládovú. Môžete vyšlahať tuhú šlahačku, a celú tortu nou potrieť a posypať lentilkami, alebo nieakou posýpkou :) je to vynikajúce. Dobrú chuť:)
- 6
P:S: Ak mate problém z rúru, odporúčam rozdeliť cesto na polovice a piecť postupne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu