Úžasná torta

waldosinka - fotkawaldosinka, 27. januára 2012

Hodí sa na oslavy, ale aj len tak na zamaškrtenie.

12
porcií
20 minút
príprava
40 minút
na 160 °C

Suroviny

1 ks
240 g
150 ml
150 ml
1 ks
200 g
5 ks




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie dobre vymiešame.

  2. 2

    Formu vystelieme papierom na pečenie.

  3. 3

    Cesto vylejeme do formy.

  4. 4

    Upečené cesto rozkrájame na plátky.

  5. 5

    Plnka podla vlastnej chuti. Ale ja používam čokoládovú a marmeládovú. Môžete vyšlahať tuhú šlahačku, a celú tortu nou potrieť a posypať lentilkami, alebo nieakou posýpkou :) je to vynikajúce. Dobrú chuť:)

  6. 6

    P:S: Ak mate problém z rúru, odporúčam rozdeliť cesto na polovice a piecť postupne.

Diskusia k receptu

waldosinka
Doba pečenia 40 – 45 minút. Elektrická rúra 180 stupňov C; teplovzdušná rúra 160 stupov C; plynová rúra stupeň 3.
waldosinka
KRÉM: 500 – 600 ml smotany na šľahanie., 2 Smeta-fixy., KL kakao, kokos alebo orechy ci podla chuti :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia