Tvarohový závin

redakcia - fotkaredakcia, 27. januára 2010
20 minút
príprava
30-40 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
50 g
150 g
1 ks
 štipka
Plnka:
300 g
100 g
30 g
50 g




Postup

  1. 1

    Preosiatu múku, maslo, pretlačený tvaroh a žĺtok zamiesime na cesto. Vyvaľkáme ho, poukladáme naň jablká nakrájané na tenké plátky, posypeme orechmi, cukrom a hrozienkami a zvinieme.

  2. 2

    Preložíme na plech, potrieme bielkom a upečieme.

  3. 3

    Vychladnutý závin pokrájame a môžeme ho posypať práškovým a vanilkovým cukrom.

Diskusia k receptu

Vymazať
milkak
Prosim pekne, toto sa vola "Tvarohovy zavin", ale o tvarohu sa v recepte vobec nepise... Je to trochu zavadzajuce :-)
Vymazať
milkak
Jeeej, uz som ho objavila, teda ten tvaroh, on je betar jeden schovany v tom ceste :-) Ja som cakala tvarohovu plnku, tak sa ospravedlnujem, aj administratorovi :-) Pekny den vsetkym




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia