Foto: niahalko
Tento úžasny tvarohovo-vanilkový krém je vhodný ako plnka do torty alebo koláča.
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vyšľaháme si šľahačkové smotany s jednym stužovačom šľahačky (Tip: ja používam len jednu konkrétnu šľahačku Holé (500ml) netreba mi tým pádom dve 250ml smotany a stužovač),do vyšľahanej šľahačky vysypeme dve vanilkové (alebo kokosové či kakaové) pudingy bez varenia, vanilkový cukor, práškový cukor a 2X250g jemného tvarohu, všetko spolu už len premiešame ale nešľaháme! inak sa nam plnka zrazi.
- 2
Plnka je veľmi pevná a hustá. Ako plnka do torty je veľmi vhodna a pridávam do nej aj ovocie. Vrelo odporúčam
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/starocesky-povidlon-fotorecept/...
a ked sa da menej pudingu, pouzivame ju ako termix :-)