Tvarohový koláč čo dom dal

barborka112 - bez fotkybarborka112, 5. apríla 2015

Dnes som robila koláč typu čo dom dal, príprava mi trvala cca 30 minút aj s pečením a s umývaním riadu, takže bleskovka. A Zobraziť celý popisDnes som robila koláč typu čo dom dal, príprava mi trvala cca 30 minút aj s pečením a s umývaním riadu, takže bleskovka. A výsledok ma veľmi prijemne prekvapil, s manželom sme ho už aj zjedli :-)

30 minút
príprava

Suroviny

2 ks
60 g
15 g
45 g
1,5 PL
0,5 ČL
Plnka:
1 bal
Plnka 2:
1 bal
1 bal
 na vymastenie plechu




Postup

  1. 1

    Predhriala som si rúru na 200 °C ,spravila som cesto:celé vajcia som vyslahala s cukrom, pridala som múku, prášok do pečiva,kakao,olej a mixerom som vymiesala cesto. Keď bola rúra predhriata tak som znížila teplotu na 180°C,gulaty plech s priemerom 29 cm som vymastila olejom a vysypala kokosom, naliala som cesto a dala piecť.

  2. 2

    Tvaroh som si zmiesala s brusnicovym dzemom (podľa chuti)

  3. 3

    Čokoládu som si roztopila a vymiesala do nej kyslu smotanu

  4. 4

    Upeceny horúci korpus som natrela brusnicovym dzemom, na to som natrela tvaroh a na to som dala čokoládu zmiešanú s kyslou smotanou, potom som to dala do chladničky vychladit

Diskusia k receptu

mesiar50
Džem a tvaroh som ešte neskúšal ako plnku do zákuskov.Proste, tvoj koláč je jednoduchý a vyzerá naozaj chutne.Presunuté do Kk a ďakujem ti pekne.
martamm
@Barborka , pridala si jednoduchy, ale pre mna zaujimavy kolacik, viem si predstavit, ako sa prepoji chut tvarohovo brusnicovej plnky so smotanovou plnkou a kakaovym korpusom, vyborne :)
motyka
Výborná rýchlovka. Tiež nemiešam tvaroh s džemom. Ale chuť je tá istá, ako keď natriem korpus džemom a na to tvaroh - výborná. A tak ako to robíš ty sa to na džeme "nekĺže". Stále sa človek učí. Ďakujem.
martyka14
aj ja mám doma Barborku, lenže nie takú výmyselničku a kucháročku, určite to vyskúšam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia