Foto: ailuj82
Nie, nie je to to pravé tiramisu, tak preto ten názov. My to tak voláme :)
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tvaroh s mliekom vymiešame ponorným mixérom do hladka. Šľahačku s cukrom /podľa chuti/ vyšľaháme do tuha a pridáme tvaroh. Poriadne prešľaháme.
- 2
Formu na srnčí chrbát, alebo nejakú inú malú misku vystelieme potravinovou fóliou, na dno poukladáme piškóty, polejeme sirupom, posypeme malinami, navrstvíme asi 1/2 plnky, znovu piškóty, poliať sirupom, posypať malinami, plnka. Uhladíme, prikryjeme fóliou a dáme stuhnúť aspoň na 3 hod. do chladničky.
- 3
Stuhnutý dezert opatrne vyklopíme na tácku a môžeme posypať kakaom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dezert som robila dcére na oslavu pre spolužiačky, tak som rum nechcela dávať...