8
porcií
porcií
50 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 120 g |
|
| 100 g |
|
| 70 g |
|
| 100 g zmäknutá |
|
| Krém: | |
| 500 g |
|
| 50 g |
|
| 1 ks |
|
| 50 ml |
|
| 30 g |
|
| 1 PL |
|
| Ešte potrebujeme: | |
| 1 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto vymiesime a vtlačíme do vymastenej tortovej formy. Urobíme asi 3-4cm okraj.
-
2
Tvaroh zmiešame s cukrom, pridáme vajce a v mlieku rozmiešaný zlatý klas. Vymiešame do hladka. Odoberieme z krému 1/2 a pridáme kakao.
-
3
Na cesto v tortovej forme dávame do stredu po 2 PL krému striedavo bielu a kakaovú, jemne pritláčame a trochu rozotierame. Vrch uhladíme.
-
4
Pečieme vo vyhriatej rúre asi 50 min.
-
5
Na vychladnutú tortu uložíme ovocie a zalejeme želatínou pripravenou podľa návodu. Necháme stuhnúť...
-
6
a podávame.
-
7
Hlavný predstavitelia:









Diskusia k receptu