Foto: tkatka
Veľmi chutný
15
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tvaroh, 1 dcl mlieka a vanilkový cukor rozmixujeme. Maslo vymiešáme s práškový cukor potom prišľaháme tvarohový krém a ešte pridáme 1 dcl mlieka. Želatínu zohrejeme v 2 dcl mlieka a necháme trochu vychladnúť. Vlažnú želatínu vlejeme do tvarohového krému a zamiešáme a rozdelíme na 3 časti. Formu opláchneme studenou vodou a vleje tam jednu časť tvarohového krému ukladáme doň višne alebo iné ovocie a zasa vlejem tvarohový krém a tiež ukladáme višne a zakrijeme poslednou časťou tvarohového krému a ukladáme naň okruhlé piškóty. Dáme zmraziť. Vyberieme z mrazničky a vyklopíme a nakrájame.
Želatínu prilejeme uz do kompletného krému, nie, ako Ty píšeš, že do tvarohového. Ja pod tvaroh. krémom rozumiem len rozmixovaný tvaroh na zaciatku, ako je to aj napiísane.:-)
Hocijaké ovocie tam môže isť.