Foto: hanee
Čučoriedky, černice a lesný med- MŇAMka! Nepecený kolačik nevhodný pre nedočkancou, musí odpočívať cez v noc v chladničke, aaaaale oplatí sa na neho počkať!
porcií
príprava
Postup
-
1
Do misky dame kysle smotany, tvaroh, vanilkace a med, idealne domaci, pridajte podla chuti. Ja som nam dopriala 3 lyzice .o) Ponorte mixer, vymixujte na kompaktnu hmotu.
- 2
Do vasej oblubenej nadobky naukladajte piskotky, zalejte smotanou, zasa piskotky, ovocie, smotana, piskotky... podla velkosti misky, az kym nepominate vsetko co mate. Koncime vrstvou piskot.
- 3
Teraz velmi tazka cast! Zakryte a odlozte do chladnicky IDEALNE do druheho dna, nech sa piskotky dobre napiju. Ked je kolacik stuhnuty, vyklopte ho na podnos. Na take "domace zuvanie" by stacila aj tato faza .o)
- 4
My sme chceli "ohuuurit" navstevu, takze na vrch torticky prislo struhane gastanove pyre a par kuskov ovocia co sme si zo vcera odlozili a nestihli zjest .o)
- 5
no a pre tych najrozmaznanejsich /pre mna/ este lahke posypanie kakaovym praskom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu