Tieto cestoviny robim asi 6 rokov pravidelne. Dovolim si tvrdit, ze je to moj recept, nakolko som ho raz uuuuuplne ako z nudze cnost Zobraziť celý popisTieto cestoviny robim asi 6 rokov pravidelne. Dovolim si tvrdit, ze je to moj recept, nakolko som ho raz uuuuuplne ako z nudze cnost urobila a odvtedy je nasou stalicou. Je to dost kaloricke jedlo, ale ja neznasam odtucnene a light potraviny a ked smotana...tak PORAAAAAADNA :-D. A vlastneja vsade, kde ma ist mlieko s mukou, radsej supnem 33% smotanu...to je nebicko v papulke.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Potrebujeme konzervu tuniaka v oleji, nie vo vlastnej stave, v oleji a najlepsie v olivovom. Ja pre troch ludi pouzivam dve konzervy CALVO alebo ISABEL. Sladku 33% smotanu, dva pretlaky paradajkove, najchutnejsie su od HAME a cesnaku kto kolko ma rad, my hodne a sol.
- 2
POSTUP PRÍPRAVY Vezmite si panvicu, s vyssimi bocnymi okrajmi, nieco ako wok panvica a vylejte tam smotanku, pridajte tuniaka, pretlak a pree4tlaceny casnak a vsetko zmiesajte. Dajte na plamen a nechajte prejst varom a odstavte, nevarte dlho, lebo velmi omacka zhustne.
- 3
Uvarte cestoviny 500 g, najlepsie penne alebo musle a vmiesajte do omacky, podla chuti dosolte a podavajte. Nasa mala sa naje vzdy toho ako drevorubac. DOBRU CHUT.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Máme radi cestoviny a tento recept bude zaradený medzi naše TOP recepty.Veľká pochvala.