Tuniaková nátierka s hroznom

kecemis - fotkakecemis, 27. septembra 2013
Tuniaková nátierka s hroznom
Foto: kecemis

Uz ste skusali rybaciu pomazanku s hroznom? Nie? Tak najvyzsi cas to vyskusat. Je vhodna na ranajky, ale ani navsteva nou urcite po prvom Zobraziť celý popisUz ste skusali rybaciu pomazanku s hroznom? Nie? Tak najvyzsi cas to vyskusat. Je vhodna na ranajky, ale ani navsteva nou urcite po prvom suste nepohrdne. Moze sa podavat na hrianke, na krekrach, alebo na oprazenych pokrajanych kolieskach rozka, ako jednohubky.

10 minút
príprava

Suroviny

2 ks (170 g)
2 ks
1 - 2 ks
2 - 3 PL
3 PL
12 ks
1/4 ČL




Postup

  1. 1

    Mrkvu a zeler som postruhal na jemnom struhadle. Hrozno som nakrajal na koliecka. Ak je hrozno mensie staci na stvrtky.

  2. 2

    Tuniaka (pouzil som tuniaka vo vode) som zbavil vody.Vsetko som umiestnil do misky, pridal, korenie a tekvicove semiacka (nemusia byt). Dobre zamiesam a dam do chladnicky aspon na hodinu.

  3. 3

    Najlesie je pripravit vecer na rano. Mozete podavat.

Diskusia k receptu

mariamka
dnes bude tuniak so spagetami, ale nabuduce s hroznom, som na to zvedava :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia