Trikrát P s morčacinkou
Autor receptu: andiss
Milujem papriku...
Červená, zelená, žltá, čerstvá, zaváraná, mletá...
Prečo Trikrát P? No lebo paprika, paradajka a pšeničné klíčky.
Poďme na to! :-)
25 minút príprava |
20-25 minút tepelná úprava |
Postup
- Papriku a paradajku si nakrájame na pásiky, kocky, ako len chceme.
Na panvicu dáme trošku olivového oleja a necháme do mäkka dusiť /môžme podlievať i vodou/.
Po asi 10 minútkach pridáme ochutené mäsko, posypané pšeničnými klíčkami, nakrájané na kocky a dusíme spolu aspoň ďalších 10min.
- Tesne pred dokončením ochutíme šťavou z agáve alebo steviou a premiešame.
Mne osobne toto jedlo veľmi chutí, je pikantné, zároveň miestami sladunké. Podávať môžme aj s celozrnnými cestovinami.
Dospapania! ;-)