Tortilla de Alacant

verka1 - fotkaverka1, 27. októbra 2009
15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2  kg
2  ks
3 ks




Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme a pokrájame na vačšie kocky.

  2. 2

    Cibuľu ošúpeme a pokríjame na drobno.

  3. 3

    Do väčšej panvice dáme olej, zemiaky a cibuľu / cibuľu nepredprážať/. Osolíme a dusíme do mäkka. V miske rozšprudľujeme vajcia pridáme zemiaky a znovu dáme na panvicu. Nikdy nie opačne, prichytí sa!!!!!!!!!!!!! Keď je jedna strana upečená, pomocou taniera preklopíme a pečieme aj druhú stranu. Hotovo.

Diskusia k receptu

janger
Jednoduche a za chvilu hotove. Vyskusam. Dakujem za recept.
verka1
potom napíš, ako sa podarilo, ale fakt dodrž ten postup. Ja som si to chcela zjednodušiť s tým prevracaním a dopadlo to katastrofálne a to som sa chcela blysnúť pred návštevou. Ale chuťovo to bolo super.
janger
@verka1 , tak dnes som to robila. Velmi chutne a pekne sa mi to podarilo. Robila som, ako radis. Ked som to v mise zmiesala s vajcami, tak som to dala zase na uplne cistu teflonovu panvicu. Otocila som to pomocou taniera. Pekne to drzalo vsetko pokope. Dala som do toho este kusocky sunky. A na buduce dam zase na obmenu postruhany syr. Jedli sme k tomu kysle uhorky. Dakujem ti za recept. Je hodny zopakovania.
verka1
Milá Janger, teším sa, že ti chutilo. Nám príde dcéra na dovolenku zo Španielska, tak si nechám spraviť. A myslím si, že aj hríbiky by boli dobré do toho. Želám všetko dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia