
Foto: lea24
Tofu obsahuje veľa bielkovín a má málo tukov. Takže je vhodné aj pri diéte po operácii žlčníka.
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Prírodné tofu pokrájame na menšie kúsky, ochutíme provensálskym korením, jemne osolíme a krátko opražíme na kokosovom oleji. 
- 2
Zeleninu (nesmie nadúvať) naparujem v nádobe v mikrovlnnej rúre. Zelenina sa používa mladá, môže byť aj mrazená alebo sterilizovaná. Paradajky maród nedostal, je to len dekorácia. Ale dostal broskyňový kompót. 
- 3
Prílohu servírujeme podľa toho čo varíme pre rodinu, alebo podľa chuti pacienta. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu