Foto: lea24
Tofu obsahuje veľa bielkovín a má málo tukov. Takže je vhodné aj pri diéte po operácii žlčníka.
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prírodné tofu pokrájame na menšie kúsky, ochutíme provensálskym korením, jemne osolíme a krátko opražíme na kokosovom oleji.
- 2
Zeleninu (nesmie nadúvať) naparujem v nádobe v mikrovlnnej rúre. Zelenina sa používa mladá, môže byť aj mrazená alebo sterilizovaná. Paradajky maród nedostal, je to len dekorácia. Ale dostal broskyňový kompót.
- 3
Prílohu servírujeme podľa toho čo varíme pre rodinu, alebo podľa chuti pacienta.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu