Foto: klaura
Tofu nesmie u nás v chladničke chýbať.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame cibuľu na mesiačiky a speníme na olivovom oleji. Tofu nakrájame na kocky a pridáme k cibuľke. Pokvapkáme sójovou omáčkou, podľa chuti posypeme grilovacím korením a spolu restujeme.
- 2
Menší pór umyjeme a nakrájame buď na kocky alebo na pásiky a pridáme k tofu. Nakoniec pridáme fazulu aj so šťavou. Ja som použila polovicu konzervy. Chvíľu podusíme, naložíme na tanier.
- 3
Podávame s varenými zemiakmi posypané čerstvou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou a zeleninovým šalátom..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu