Teplá paštéta

ebinka - bez fotkyebinka, 14. mája 2012

Toto jedlo je super na raňajky, papáme to ešte z čias našich detských a papajú to aj naše detičky a velmi im pašteka chutí. Zobraziť celý popisToto jedlo je super na raňajky, papáme to ešte z čias našich detských a papajú to aj naše detičky a velmi im pašteka chutí.

4
porcie
10 minút
príprava
5-10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
3-4 ks
1 lyžica
1 ks




Postup

  1. 1

    Na panvici na rozpálenom oleji opražíme do sklovita nasekanú cibulu, potom pridáme pašteku z konzervy. Miešame, kým sa pašteka úplne neroztopí. Osolíme, okoreníme, pridáme majoránku, asi kávovú lyžičku, podla chuti každého. Po minútke vlejeme do panvice rozhabarkované vajcia a miešame do zhustnutia. Podla toho, ako má každý rád vajíčka, ja radšej nie úplne do stvrdnutia, takže chvíločka a jedlo je hotové. Podávame s pečivom alebo chlebíkom, môže byť aj kyslá uhorka.

Diskusia k receptu

xanadu1955
Poznám je to výborné, ja robím z konzervy Pionier na 1 ks väčšej konzervy dávam len 1 vajíčko všetko ostatné ostáva tak ako máš uvedené v rcp. a to dám na chlieb a na to uložím vo vrstve čalamádu skús s čalamádou je to mňamka
elian44
teraz si mi osviežila pamäť aj my sme to papali ako deti, asi si zajtra urobím:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia