Tatranský oheň (fotorecept)
Autor receptu: lizzie
Veľmi obľúbený recept u nás doma, kedže štipľavé môžme neobmedzene :) Aj chuťovo
veľmi lahodné. Okrem toho patrí medzi jednoduché recepty :)
5 porcií |
25 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Prsia nakrájame na kocočky.
- Na cibuli opečieme prsia, pridáme čierne korenie.
- Keď je mäso napoly upečené pridáme kečup. Čím viac kečupu, tým lepšie.
- Pridáme chren a poriadne zamiešame.
- Nakoniec pridáme chilli papričky a chilli omáčku. Každý koľko znesie a varíme, kým mäso nezmekne. Ochutíme vegetou podľa potreby. Niekedy robím aj z bravčového mäsa, podľa toho čo máme doma. Ja to jem s hranolkami, no výborné je aj s cestovinami či slovenskou ryžou...Podľa chuti :D