Tatranský oheň (fotorecept)

Autor receptu: lizzie

Veľmi obľúbený recept u nás doma, kedže štipľavé môžme neobmedzene :) Aj chuťovo veľmi lahodné. Okrem toho patrí medzi jednoduché recepty :)

5
porcií
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Prsia nakrájame na kocočky.
  2. Na cibuli opečieme prsia, pridáme čierne korenie.
  3. Keď je mäso napoly upečené pridáme kečup. Čím viac kečupu, tým lepšie.
  4. Pridáme chren a poriadne zamiešame.
  5. Nakoniec pridáme chilli papričky a chilli omáčku. Každý koľko znesie a varíme, kým mäso nezmekne. Ochutíme vegetou podľa potreby. Niekedy robím aj z bravčového mäsa, podľa toho čo máme doma. Ja to jem s hranolkami, no výborné je aj s cestovinami či slovenskou ryžou...Podľa chuti :D