Tajomstvo v batôžku

hrky - fotkahrky, 4. apríla 2014
Tajomstvo v batôžku
Foto: hrky

Veľmi rýchle a chutné predjedlo, alebo dokonca hlavné jedlo spolu s prílohou

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 balenia
2 balenia (alebo Plesnivec)
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ak nemáme už rozvaľkané lístkové cesto, tak rozvaľkáme natenko a prekrojíme na štvorce

  2. 2

    Na každý štvorec cesta uložíme nakrájaný encián podľa veľkosti, aby sa nám vmestil a rožky cesta preložíme naň, ako batôžtek

    Tajomstvo v batôžku  - obrázok 2
  3. 3

    Dáme na papierom vyložený plech, potrieme vajíčkom a upečieme do zlatova. Podávame buď ako predjedlo, alebo s pečenými zemiakmi

    Tajomstvo v batôžku  - obrázok 3

Diskusia k receptu

rain333
encián je skvelý a v lístkovom ceste som ho ešte nerobila......vyškúšam, jednoduchý a zaujímavý recept :)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha