Syrový závin s rukolou
Jozef Chatrnuch
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 30. decembra 2012
šéfkuchár hotela Senec v Senci, 30. decembra 2012
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na potravinársku fóliu uložímen na plátky nakrájaný eidam.
- 2
Pridáme plátky kuracej šunky, rukolu a špargľu, jemne osolíme a okoreníme.
- 3
Zabalíme do rolky a vložíme na 15 minút do horúcej vody. Po vychladnutí krájame na kolieska.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
prípravu syrovej rolády. Najbližšie na nejakú oslavu určite zvolím tento postup a vyskúšam. Ďakujem za inšpiráciu.