Foto: makinka31
Ak ste milovníkom hustých, krémových polievok s chrumkavým opraženým chlebíkom a dokonca polievku zvládne aj začiatočník....nech sa páči prečítať a môžete sa chopiť Zobraziť celý popisAk ste milovníkom hustých, krémových polievok s chrumkavým opraženým chlebíkom a dokonca polievku zvládne aj začiatočník....nech sa páči prečítať a môžete sa chopiť varešky!
tepelná úprava
Postup
-
1
Postup je naozaj jednoduchý. Do hrnca si urobíme klasickú zápražku z 2 PL oleja, pridáme hladkú múku podľa potreby a rozmiešame mliekom na hladkú hmotu. Dáme na sporák a pomaly miešame. Pridáme syrokrém, miešame, aby sa syr rozpustil. Ak sa urobia hrudky, nevadí...sú 2 možnosti, buď použijeme mixér alebo ak nám hrudky nevadia....servírujeme do taniera. Ak máme radi soľ( aj napriek jej karcinogénnym vlastnostiam),tak si polievočku dochutíme solľou.
- 2
Chlieb, môže byť aj starší alebo aj iné pečivo, nakrájame na menšie kúsky a opekáme na panvici najlepšie bez oleja. Keď je opečený dozlatista, podávame s polievkou. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu