Postup
-
1
Na každý kus mäsa dáme citrón s brusnicovým džemom.
-
2
Opečieme ma oleji zo všetkých strán...
-
3
Pripravíme si koreňovú zeleninu...mrkva, petržlen, zeler, cibuľu a bobkový list, nové korenie.
-
4
Mäso zo zeleninou a koreninami podlejeme vývarom, alebo vodou...spolu varíme.
-
5
Po uvarení mäso vyberieme vývar precedíme... bobkový list a nové korenie vyberieme.
-
6
Na oleji trochu popražíme múku...pridáme precedený vývar.
-
7
Zeleninu a trochu vývaru rozmixujeme...pridáme do omáčky.
-
8
Jednu veľkú smotanu pridáme tiež. Smotana je kyslá.
-
9
Brusnicový džem podľa chuti...do omáčky.
-
10
Lyžicu cukru...citrón...ochutnáme a podľa chuti dosolíme.
-
11
Na každý kus mäsa dáme citrón s brusnicovým džemom.
Diskusia k receptu