Sviečková s brusnicami

Autor receptu: amazuina

Suroviny

    Postup

    1. Na každý kus mäsa dáme citrón s brusnicovým džemom.
    2. Opečieme ma oleji zo všetkých strán...
    3. Pripravíme si koreňovú zeleninu...mrkva, petržlen, zeler, cibuľu a bobkový list, nové korenie.
    4. Mäso zo zeleninou a koreninami podlejeme vývarom, alebo vodou...spolu varíme.
    5. Po uvarení mäso vyberieme vývar precedíme... bobkový list a nové korenie vyberieme.
    6. Na oleji trochu popražíme múku...pridáme precedený vývar.
    7. Zeleninu a trochu vývaru rozmixujeme...pridáme do omáčky.
    8. Jednu veľkú smotanu pridáme tiež. Smotana je kyslá.
    9. Brusnicový džem podľa chuti...do omáčky.
    10. Lyžicu cukru...citrón...ochutnáme a podľa chuti dosolíme.
    11. Na každý kus mäsa dáme citrón s brusnicovým džemom.