Sviečková s brusnicami
Autor receptu: amazuina
Postup- Na každý kus mäsa dáme citrón s brusnicovým džemom.
- Opečieme ma oleji zo všetkých strán...
- Pripravíme si koreňovú zeleninu...mrkva, petržlen, zeler, cibuľu a bobkový list, nové korenie.
- Mäso zo zeleninou a koreninami podlejeme vývarom, alebo vodou...spolu varíme.
- Po uvarení mäso vyberieme vývar precedíme... bobkový list a nové korenie vyberieme.
- Na oleji trochu popražíme múku...pridáme precedený vývar.
- Zeleninu a trochu vývaru rozmixujeme...pridáme do omáčky.
- Jednu veľkú smotanu pridáme tiež.
Smotana je kyslá.
- Brusnicový džem podľa chuti...do omáčky.
- Lyžicu cukru...citrón...ochutnáme a podľa chuti dosolíme.
- Na každý kus mäsa dáme citrón s brusnicovým džemom.
|