Foto: danculka
Určite som to vyčítala,ale to už tak dlho robievam,z menšími zmenamy,podľa sezónnej zeleniny,že si myslím,že je môj...
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si do hrnca kocku rozdrobeného bujońu a zalejeme vodou s balíčkom želatíny a necháme ju napučať...treba dať variť vajíčka,aby sme nemuseli čakať na ne...
-
2
Ukladanie surovín do foriem,musíš si vedieť predstaviť,ako má vyzerať predjedlo,kedˇho vyklopíš na tanier,čo vidíš na obrázku je šunka daná,ako ružička do stredu a mám ju chytenú šparátkom,aby sa nerozišla a ukladáš iné suroviny,všetko musí byť dole hlavou...
-
3
Kedˇje to naplnené,zohrejeme želatínu,ale aby sa nám nevarila a necháme trošku vychladnúť a ešte z letnou pozalievame formy..
-
4
vyberieme špáradlá a dáme do chladu stuhnúť....
-
5
Ked´je to stuhnuté vyklopíme na tanier,aby nám to išlo lepšie slabo nahrejeme fénom...
-
7
Dobrú chuť...
To, co vycnievalo po zaliati z hladiny, nebude zavadzat po vyklopeni?