Jednoduchá,rýchla...
porcií
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Uvaríme silnú čiernu kávu, pridáme amaretto,necháme vychladnúť.
- 2
 Čokoládu roztopíme s trochou masla.
- 3
 Robíme vrstvy, ako pri tiramisu.
- 4
 Namáčame dlhé piškóty vo vychladenej káve s amarettom,poukladáme spodnú vrstvu.
- 5
 Vyšľaháme šľahačky s cukrom a vanilkou,pridáme mascarpone. Natrieme vrstvu na poukladané piškóty.
- 6
 Šľahačkovú vrstvu polejeme roztopenou čokoládou,samozrejme trocha vychladenou,poukladáme znova namáčané piškóty.
                                                    - 7
 Pridáme ďalšiu vrstvu plnky a vlastne postup opakujeme,kým suroviny neminieme.
                                                    - 8
 Na posyp použijeme kakaový prášok. Pre sviatočnejší vzhľad som použila kúsoček nepotrebnej záclony (samozrejme vypratej...:-)),priložila a cez sitko posypala.
- 9
 Dáme ztuhnúť do chladničky,najlepšie cez noc.
                                                    - 10
 A v reze...
                                                    
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


krasna sa ti podarila :-)
Si neskutocne kreativna a sikovna