Foto: waldosinka
Vlastný recept.
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Žĺtka vymiešame z cukrami. Potom muku zmiešame z olejom, mliekom a prisypeme prášok do pečiva. Potom z bielkov vyšľaháme penu. A ako predposledný krok do žĺtkov vmiešame múčnu formu. A nakoniec primiešame zľahka a jemne penu z bielkov. Plech potrieme pečlivo z maslom a vysypeme z polohrubú alebo z krupicu. P.S.: dobru chuť!
hrncekove recepty su vyborne, rychle a kolaciky velmi chutne, tak ako tvoja bublanina, tak vypekaj a tes za z pochvaly tvojich konzumentov a aj niektorych varechacok, si sikovna a recept mas pekne spracovany, pekny den ti zelam :-)
hrncekove recepty su vyborne, rychle a kolaciky velmi chutne, tak ako tvoja bublanina, tak vypekaj a tes za z pochvaly tvojich konzumentov a aj niektorych varechacok, si sikovna a recept mas pekne spracovany, pekny den ti zelam :-)
a tiez suhlasim, ze hrncekove recepty su skvele! hlavne pre nas, co nemaju vahu, poznam aky mam plech viem aky hrncek mam dat aby som nemala z toho placku a ide hlavne o ten pomer a ten zostane zachovany ci to budem robit so salkou na kavu alebo pollitrovym kriglom na pivo :)