Šuhajdy s netradičnou plnkou fotorecept
Foto: danda3
V špajze som objavila zabudnuté mandľové maslo a keďže nemám nič napečené, bude aspoň niečo. Urobila som ich z bielej aj tmavej čokolády, hneď Zobraziť celý popisV špajze som objavila zabudnuté mandľové maslo a keďže nemám nič napečené, bude aspoň niečo. Urobila som ich z bielej aj tmavej čokolády, hneď mám dva druhy :)
príprava
Postup
-
1
Maslo som dala do kutru, pridala som nasekané datle a brusnice, množstvo podľa chuti, tých brusníc asi za hrsť. Môzu ostať kúsky, nemusí to byť do hladka.
-
2
Čokoládu tmavú (zmiešala som rôzne druhy) a čokoládu bielu dáme rozpustiť nad parou, tuk pridáme podľa potreby, nemala by byť riedka. Dávala som kokosový tuk. Na dno košíčkov nalejeme lyžičku polevy.
-
3
Teraz pridáme plnku.
-
4
A zalejeme čokoládou. Ozdobíme a dáme stuhnúť.
-
5
Bála som sa, že budú slané, ale čokoláda to vyladila. Tmavých mi vyšlo 30 ks, bielych 24 ks. Už sú v mrazáku a čakajú na Vianoce.
Diskusia k receptu