Tento recept robila už moja mamička a my ako deti sme sa šli za ním potrhať,v tej dobe ešte neboli obchody tak zásobené ako Zobraziť celý popisTento recept robila už moja mamička a my ako deti sme sa šli za ním potrhať,v tej dobe ešte neboli obchody tak zásobené ako dnes.
príprava
na 60 °C
Postup
-
1
Práškový cukor s vajíčkami a kakaom,miešať do zhustnutia nad parou-asi 15 až 20min. Potom pridať po častiach celý pokrmový tuk a šľahať do zhustnutia. pridať hrozienka,orechy,polámané kekse a cukríky,ktoré pokrájame na drobnejšie aby sa nám čokoláda v konečnej fáze dobre krájala a všetko vyliať do formy srnčí chrbat vyloženej mikotenovým sáčkom,lebo alobal sa dosť trhá.vložíme do chladničky a necháme stuhnúť do druhého dňa. krájame na tanierik na plátky.
Diskusia k receptu