Študentská pečať

snehurka1 - fotkasnehurka1, 5. marca 2011

Tento recept robila už moja mamička a my ako deti sme sa šli za ním potrhať,v tej dobe ešte neboli obchody tak zásobené ako dnes.

40 minút
príprava
20 minút
na 60 °C

Suroviny

27 dkg
4 ks
6 dkg
250 g
5 dkg
5 dkg
1 balíček
1 balíček

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Práškový cukor s vajíčkami a kakaom,miešať do zhustnutia nad parou-asi 15 až 20min. Potom pridať po častiach celý pokrmový tuk a šľahať do zhustnutia. pridať hrozienka,orechy,polámané kekse a cukríky,ktoré pokrájame na drobnejšie aby sa nám čokoláda v konečnej fáze dobre krájala a všetko vyliať do formy srnčí chrbat vyloženej mikotenovým sáčkom,lebo alobal sa dosť trhá.vložíme do chladničky a necháme stuhnúť do druhého dňa. krájame na tanierik na plátky.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: