Foto: diabambulka
:-)
45 minút
na 150 °C
na 150 °C
Suroviny
5 ks |
|
1 ks |
|
150 g |
|
150 g |
|
1/2 ks |
|
30 g posekane |
|
30 g (posekaná) |
|
30 g |
|
a hrubá múka na vymastenie formy |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Orechy, čokoládu a brusnice nasekáme dáme do misky a posypeme 2 PL hrubej múky. Zamiešame, aby pri pečení naspadli na dno. Žĺtky vymiešame s polovicou práškového cukru dopenista. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pridáme zvyšný cukor a opäť vymiešame. Do žĺtkovej peny pridáme vanilkový cukor, múku zmiešanú s práškom de pečiva, posekané orechy, čokoládu a brusnice. Na záver zľahka vmiešame sneh z bielkov a cesto vylejeme do vymastenej a hrubou múkou vysypanej formy. Pečieme 45 minút pri teplote 150 °C. Upečenú a troška vychladnutú bábovku vyklopíme z formy a posypeme práškovým cukrom.
- 2
Dobrú chuř :-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pekný deň všetkým Varecháčikom :O)))
bábovku kedykoľvek:)