Foto: martinis
Fondue na studeno, kde sa nenamáča ovocie do čokolády ale medové piškóty do vanilkového tvarohu :)
porcia
príprava
Postup
-
1
Vanilkový tvaroh (tentokrát som použil už ochutený, ale jednoducho si ho pripravíte aj doma zmiešaním klasického tvarohu a vanilkového cukru) zmiešame so sušenými hrozienkami, ozdobíme brusnicovým kompótom a doprostred misky môžme dať napríklad piškótu. Posypeme mletými orechmi.
- 2
Na polovicu piškót kvapneme med, na ne popritláčame druhú polovicu piškót. Sladšou alternatívou je namáčanie celých piškót do medu. Takéto malé medovo - piškótové sendviče ponapichujeme na špáradlá a poukladáme po obvode taniera.
- 3
Doprostred taniera dáme misku s tvarohovou zmesou a piškóty do tejto zmesi jednoducho namáčame, dobrú chuť ;)
- 4
Môj tip : Ak sa vám tvaroh zdá na fondue príliš hustý, môžte ho zmiešať s trochou mlieka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu