Šťavnatý hejk

ivako - bez fotkyivako, 10. marca 2011

chutná ryba

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
na 220 °C

Suroviny

2 ks
3 lyžice
1 lyžica
1 ks
2 k
2 strúčiky
50 g
25 g
4 plátky, bez kože

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Chlieb pokrájaný na kocky prelejeme mliekom a olejom.Pridáme postrúhanú citrónovú kôru,cibuľku,pretlačený cesnak,posekané vlašské orechy a posekanú petržlenovú vňať.Premiešame a necháme chvíľu odstáť.

  2. 2

    Hejka dáme do ohňovzdornej misy,okoreníme a osolíme.Chlebovú zmes rozložíme na rybu a jemne pritlačíme vidličkou.Pečieme asi 15 minút. Pri podávaní ozdobíme citrónom.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: