Foto: tkatka
Zaujal ma recept na gaštanovú bábovku, tak som trošku vylepšila :))) Je to nebíčko v papuľke :))) za recept ďakujem @dvorke a @Letisii :)))
8 ks
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
25 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s gaštanovým pyré.
-
2
Potom pridáme sneh z bielok a zamiešame...
-
3
...pridáme najemno nastrúhanú čokoládu margot...
-
4
...zamiešame.
-
5
Naplníme do foriem a upečieme pri teplote 175 °C za 25 minút.
-
6
Podávame s malinovým džemom.
-
7
Prajem každému krásneho Valentína :)))
nemam gaštanové piré...ale receptík ukladám
@cica2 ďakujem aj tebe veľmi pekne :)))