Srdce pre kiku

sue291 - fotkasue291, 29. januára 2012
Srdce pre kiku
Foto: sue291

torta bola robena k narodkam kike

Suroviny

korpus tortovy:
4 ks
200 gr
4PL
200gr
plnka:
2bal.
6dcl
1  tmava
20gr
100gr
100gr




Postup

  1. 1

    urobime si korpus ...ja som robila kruh 26cm priemer a dala som cseto do formy na 2x, to druhe som zafarbila kakaom...potom som si urobila este jeden korpus do formy srdce tiez som ho cesto rozdelila a druhe som zafarbila kakaom...po upeceni som pomocou hrnca vykrojila kruhy a vystriedala som ich navzajom...

    Srdce pre kiku - obrázok 1
  2. 2

    plnku z pudingu, masla a palmarinu, prask. cukru a roztopenej coko som dala na spodny korpus a navrch som dala vrchny korpus...takisto som urobila so srdcom...korpusy vzdy niecim polievam aby neboli suche v tomto pripade som zmiesala puncovu prichut a puncovy sirup s vodou cca 2dcl:))

    Srdce pre kiku - obrázok 2
  3. 3

    kruh aj srdce som po stuhnuti plnky potiahla s hmotou (roll decor icing) ktoru som si zafarbila hnedou gel. farbou a kakaom a urobila som si radielkom vzor

    Srdce pre kiku - obrázok 3
  4. 4

    takto vyzeraju moje ruze ktore som si urobila den vopred z hmoty fondant wilton...su biele a zafarbene dvoma praskovymi farbami zlatou a medenou:)

    Srdce pre kiku - obrázok 4
  5. 5

    srdce pripravene...dierky som robila pomocou kostice ktora ma na konci gulku:))

    Srdce pre kiku - obrázok 5
  6. 6

    ....na kruh som dala srdce a potom som s kuskom hmoty vytvorila" gombiky":)) ktore som vkladala do srdca a kruhu

    Srdce pre kiku - obrázok 6
  7. 7

    konecny vysledok po vlozeni ruziciek a menom oslavkyne :)) a este som celu tortu postriekala sprejom:)) na lesk

    Srdce pre kiku - obrázok 7

Diskusia k receptu

sue291
som zabudla dopisat do plnky potrebujeme 100gr masla a 100gr palmarinu:))
bejgi
Sue291, tááá je prenádherná, viem si ju predstaviť pre moju maminu k narodeninám, uložím si ju, ale iba na potešenie, možno sa raz naučím až budem veľká :)))
danculka
pekná...aj pri rozkrojení,tiež prekladám piškótu...
majka5551
nádhera.. 1* no keď vyrastiem aj ja skúsim niečo podobné :-D
marijanka712
krásná a sni jeden cukrát by sa za tu prácu nemusel hanbiť myslim si že je ako od profesionála vidím, že si vyzbrojrná rôznymi pomôckami , ktoré ti k tomu zdobeniu pomohli, ešte mi prezrad , že poťahovu hmotu s ktoru si pracovala , kde si kúpila? pod týmto názvom som nikde nevidela. kludne sa s tým môžeš živiť si velmi šikovná.
babav
"Samochvala smrdi ...Z Vrboveho nic dobreho,ale co sa vydari nad to niet lepsieho"...tak sa to zvyklo hovorit a vynimka potvrdzuje pravidlo ....si sikulka a patris k tej vydarenej casti z Vrboveho;-))
sue291
dakujem kocky za komentariky ...babav- mas pravdu z vrboveho nist dobreho ale co sa vydari neni nad to...ja som sa vydarila:))
sneica
krasne čalunená torta...Ja teda zírám...:)
tatranka
Veľmi obdivujem nápady a šikovnosť žien,ktoré takto do dokonalosti dovedú svoje dielko.Torta je veľmi pekná a pokiaľ by to nebola torta,lákala by ma na to mäkúčke kožené čalunenie sadnúť. / No to by som asi tomu dala.....)))!!!! /
aroooo
Je krásne ozdobená,a tie ruže nemajú chybu,
sue291
marijanka712,hmota je kupovana z netu z dubnice stranka:pecenie hrou...alebo zo stranky svet pecenia....hmoty su rozne...zalezi od toho naco ju chcete pouzit...na potahovanie sa mi najlepsie robi s hmotou roll decor icing...je makka, dobre sa dava na tortu...ale treba ju valkat na hrubsie aby sa vam netrhala pri potahovani na torte:))...na postavicky aj kvety je velmi dobra hmota fondant wilton...dobre s as nou pracuje a zachvilu je postavicka vytvdrnuta...netreba cakat do druheho dna:)
marijanka712
@sue291 dakujem zalistujem a niečo objednám budem potrbovať na nejaké poťahovanie kvety viem vytvoriť aj s marcipánu ale teba nedokážem napodobniť , ja sa len učim budem rada ked sa mi niečo podari.
liama
Rada by som si ju pridala do KK, ale naco? Toto by som nikdy nedokazala. Obdiv velky!
sue291
liama....skuste a mozno v sebe objavite talent tak ako ja:)...kazda z nas nieco dokaze...napriklad ja neviem nic uhackovat, ustrikovat...radsej sa hram s hmotou a vytvarujem rozne postavicky:))
medulienka122
už ani neviem, čo napísať, všetko už bolo predo mnou napísané. normálne som odpadla...krááása!!!
pilka1
Krásne dielko.vie niekto prosím či sa dá tá hmota kupiť bežne v obchode?alebo len obiednať.rada by som to vyskušala.D.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia