Špíz zo srdiečok s arašidovým dipom

Adam Czirák
Adam Czirák, 2. júla 2014
Špíz zo srdiečok s arašidovým dipom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
100 ml
100 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Srdiečka opláchneme, osušíme, osolíme, okoreníme, posypeme kurkumou a zalejeme olivovým olejom. Necháme minimálne 12 hodín postáť v chladničke.

  2. 2

    Arašidové maslo premiešame s čili omáčkou a necháme asi dve hodiny postáť v chlade.

  3. 3

    Srdiečka necháme odkvapkať od oleja, ponapichujeme na špízy a grilujeme z každej strany, spolu asi 10 minút. Po ugrilovaní majú srdiečka pevnejšiu konzistenciu, ale sú veľmi chutné. Podávame s omáčkou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
vážení, nebojíte sa, že keď zjete niekoho srdce, tak sa do vás prevtelí časť jeho ja?