Špíz zo srdiečok s arašidovým dipom

Adam Czirák
Adam Czirák, 2. júla 2014 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Špíz zo srdiečok s arašidovým dipomFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Srdiečka opláchneme, osušíme, osolíme, okoreníme, posypeme kurkumou a zalejeme olivovým olejom. Necháme minimálne 12 hodín postáť v chladničke.

  2. 2

    Arašidové maslo premiešame s čili omáčkou a necháme asi dve hodiny postáť v chlade.

  3. 3

    Srdiečka necháme odkvapkať od oleja, ponapichujeme na špízy a grilujeme z každej strany, spolu asi 10 minút. Po ugrilovaní majú srdiečka pevnejšiu konzistenciu, ale sú veľmi chutné. Podávame s omáčkou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist