Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Srdiečka opláchneme, osušíme, osolíme, okoreníme, posypeme kurkumou a zalejeme olivovým olejom. Necháme minimálne 12 hodín postáť v chladničke.
- 2
Arašidové maslo premiešame s čili omáčkou a necháme asi dve hodiny postáť v chlade.
- 3
Srdiečka necháme odkvapkať od oleja, ponapichujeme na špízy a grilujeme z každej strany, spolu asi 10 minút. Po ugrilovaní majú srdiečka pevnejšiu konzistenciu, ale sú veľmi chutné. Podávame s omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu