Foto: martinis
Cestovinové špirálky s cibuľkou a tvarohom, posypané petržlenovou vňaťou.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špirálky uvaríme vo vriacej osolenej vode "al dente".
- 2
Kým sa cestoviny varia, na oleji opečieme na kocky nakrájanú cibuľku, pridáme tvaroh, osolíme a primiešame uvarené scedené cestoviny.
- 3
Na záver pridáme petržlenovú vňať, všetko hotové za 10 minút :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@evanaaa : mojim heslom je - v jednoduchosti je krása. ja zasa obdivujem vás - skúsenejšie kuchárky, niektoré jedlá sú skutočné umelecké diela pre oko aj jazyk :o)