Špenát s knedľou a vajcom

tweety12 - fotkatweety12, 2. decembra 2013
Špenát s knedľou a vajcom
Foto: tweety12

Zostala mi knedla a nechcela som ju vyhodit tak mi priatel dal typ ktory chutil.

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

 (šľahačka)




Postup

  1. 1

    Do kastrolika som si dala roztopit maslo a s nim aj mrazeny spenat.Postupne som pridala sol,korenie,pretlaceny cesnak a smotanu na slahanie podla chuti.Nechala som prevriet.Medzi tym sa mi uvarili vajicka ktore som osupala a prekrojila napoli.

    Špenát s knedľou a vajcom - obrázok 1
  2. 2

    Knedle ktore nemali vijst na zmar som prihriala,poukladala na tanier pridala rychli spenat,vajicka a voualaaaa rychla vecera na stole :-)

Diskusia k receptu

root
Na Cypre nemajú čerstvý listový špenát? :-( Veď čerstvý je oveľa zdravší než takýto "instantný", odkedy poznám čerstvý špenát, tak mrazený úplne ignorujem, stačí mi, keď si predstavím "hygienu" v mraziacich boxoch.
tweety12
@root predstav si ze maju cerstvy spenat ale ja ho nepouzivam a chcem sa spytat... Na vianoce pouzivas do salatu cerstvy alebo mrazeny hrasok... Mozno asi konzervu....Nie?
root
@tweety12 : Ešte raz: konzervované ani mrazené potraviny nepoužívam vôbec - buď čerstvé alebo nič. Vianočný šalát u mňa pozostáva zo zemiakov a cibuľky (mám na mysli zeleninu), čiže hrášok žiadny. A ver mi, že pri pohľade na istý mraziarenský box, ktorý som náhodou videl ma prešla chuť na čokoľvek mrazené (keby som mal foto, tak okamžite meníš názor).
tweety12
No ja som tu cest mraziarensky box nemala vidiet ale podla toho sudim keby si ani ty nevidel tak do dnesnej doby pouzivas mrazene vyrobky :-)
A ak chodis do restauracie tak si nemysli ze tam maju hygienu na prvom mieste hlavne tam kde namiesto sefkucharov daju bangladezov alebo indov co je Pomaly vsade a za ten Jacket co by som zan dala v restike 8 euro a taktiez vsetko z konzervy si urobim doma za 1 euro :-)
turek
V jednoduchosti je krása.Uvarila si chutné jedlo.
radulienka
@tweety12 , ja byť tebou by som na toho pána vôbec nereagovala, každý môže variť po svojom a bez zlého svedomia môže používať mrazené produkty, vždy lepšie ako čerstvé, práve v zime boh vie, ako boli vypestované, poznáš rozprávku o dvanástich mesiačikoch? Nedaj sa takými kritikmi znepokojiť, jedlo se suprové, vďaka za recept...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia