Foto: tweety12
Zostala mi knedla a nechcela som ju vyhodit tak mi priatel dal typ ktory chutil.
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do kastrolika som si dala roztopit maslo a s nim aj mrazeny spenat.Postupne som pridala sol,korenie,pretlaceny cesnak a smotanu na slahanie podla chuti.Nechala som prevriet.Medzi tym sa mi uvarili vajicka ktore som osupala a prekrojila napoli.
-
2
Knedle ktore nemali vijst na zmar som prihriala,poukladala na tanier pridala rychli spenat,vajicka a voualaaaa rychla vecera na stole :-)
A ak chodis do restauracie tak si nemysli ze tam maju hygienu na prvom mieste hlavne tam kde namiesto sefkucharov daju bangladezov alebo indov co je Pomaly vsade a za ten Jacket co by som zan dala v restike 8 euro a taktiez vsetko z konzervy si urobim doma za 1 euro :-)