Foto: dada777
Klasický kysnutný koláč bez mlieka, ale teraz z čisto špaldovej múky. Je vhodný pri bezmliečnej, bezvaječnej diéte a tiež pri intolerancii pšenice. Takže ak Zobraziť celý popisKlasický kysnutný koláč bez mlieka, ale teraz z čisto špaldovej múky. Je vhodný pri bezmliečnej, bezvaječnej diéte a tiež pri intolerancii pšenice. Takže ak zvyknete piecť zo špaldovej múky, tak potom nech sa páči...
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Vykysnuté droždie pridáme k ostatným surovinám a ručne, alebo v domácej pekárničke si zamiesime vláčne cesto, ktoré rozvaľkáme na plech a necháme podkysnúť.
- 2
Po vykysnutí cesto pokladieme čerstvým alebo kompótovým ovocím a môžeme posypať drobenkou. Drobenku som pripravila z bielej špaldovej múky, prášk. cukru a trochy oleja.
- 3
Koláč pečieme pri 180°C asi 20 minút. A po vychladnutí sa môžeme dať na ochutnávanie a veru z tej špaldovej múky chutí výborne. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu