Foto: piglin
moje najobľúbenejšie...milujem keď sa zakusnem do malých štiplavých, chrumkavých čili papričiek
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špagety uvaríme al dente. Na olivovom oleji fritujeme do chrumkava cesnak, pridáme petržlenovú vňať (ja dávam celé lístky, urpažia sa do chrumkava). Pridáme soľ. Strekneme trošku citrónovej šťavy (pár kvapiek stačí). Cesnakový olej odstavíme z ohňa, a pridáme malé čili papričky. Ja zvyknem jeden rozdrviť, a zvyšné 3 dám celé.
- 2
Špagety premiešame s horúcim cesnakovým olejom, na tanieri posypeme parmazánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu