20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
podľa potreby |
|
Prívarok: | |
1 kus |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Červenú šošovicu si uvaríme. Po uvarení zmiešame s namočenými pohánkovými vločkami. Vypracujeme, dohustíme hraškou. Dokoreníme.
- 2
Vytvarujeme fašírky, obalíme v hraške (prípadne v múke) a vysmažíme.
- 3
Prívarok je jednoduchý. Olúpeme tekvicu, uvaríme, dokoreníme a pomixujeme :)
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu