Solamylové tyčinky

janaja - bez fotkyjanaja, 4. októbra 2010

Sú veľmi jemné a krehké, preto patria k mojim obľúbeným. Robievam ich na Vianoce a Veľkú noc.

Suroviny

14 dkg
1 bal.
21 dkg
18 dkg
2 ks
1/2 bal.
3  PL
 -na polevu




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame na hladké cesto. Cez masový mlynček vytláčame pásy, dlhé asi 8 cm. Upečieme pri teplote asi 18O st.. Vychladnuté zlepujeme džemom a konce, asi 3 cm, namočíme do rozpustenej čokolády.

Diskusia k receptu

gabikapb
Podobné robievam so zlatým klasom, súhlasím s janaja, sú to chutné tyčinky :-)
sovka62
Aj ja robievam so Zlatým klasom a celkom bez vajec. Naše deti toto volajú banánky mašinkové (to vymysleli, keď boli malé).
janaja
Super vtipný a výstižný názov, asi boli dobrí výmyselníci. Ja to tiež skúsim so zlatým klasom, uvidím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia