Sódový jogurtový chlebík

martinis - fotkamartinis, 11. decembra 2012
Sódový jogurtový chlebík
Foto: martinis

Sódový jogurtový chlebík z celozrnnej múky z domácej pekárničky.

70 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 ml
200 g
1 KL
500 g
1 KL
1 PL




Postup

  1. 1

    Suroviny dáme v uvedenom poradí do pekárničky a zapneme na program Mimoriadne rýchlo, veľkosť 700 g, kôrka stredná.

Diskusia k receptu

evanaaa
Ozaj a mimo pekárničky sa dá spraviť? Rozmýšľam aj, že keď sódový, či by sa obyčajná voda nedala nahradiť minerálkou?
martinis
@evanaaa : je taký hustejší, ale ja mám taký rád, ťažko povedať ako dlho vydrží, pretože je si ho vždy dávam nakrájaný na chladničky a rozmrazím vtedy, keď potrebujem :)
zatiaľ som neskúšal, ale myslím že by to šlo, voda sa samozrejme dá nahradiť za minerálku :-)
dalmatinka
Možno ho aj ja vyskúšam, myslím, že hutnejší je aj preto, lebo je z celozrnnej muky. Ja vždy používam bublinkovú minerálku pri pečení keď treba voda alebo soda. Páči sa mi jednoduchosť, tiež dám do pekárničky.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia