Foto: adakovalinka
Brunch sú neskoré raňajky ktoré s priateľmi veľmi obľubujeme. Sobota je deň lenošenia a času s kamarátmi, preto je pre mňa dôležité aby bolo Zobraziť celý popisBrunch sú neskoré raňajky ktoré s priateľmi veľmi obľubujeme. Sobota je deň lenošenia a času s kamarátmi, preto je pre mňa dôležité aby bolo jedlo jednoduché ale zároveň chutné. Tu je jeden z rôznych nápadov ako pripraviť chutný bagel na neskoré raňajky.
porcia
príprava
Postup
-
1
Cibuľu si nakrájame na tenké kolieska a opražíme na silnom ohni na troške oleja. Opatrne neustále premiešavame až kým skaramelizuje do zlatista.
- 2
Z vajíčka urobíme volské oko, osolíme a okoreníme. Ja používam len jednoduché korenie štyroch farieb mleté na čerstvo.
- 3
Bagel ohrejeme alebo dáme do hriankovača. Ja používam elektrickú mriežku ale v podstate na tom nezáleží, len aby bol bagel pekne chrumkavý z vonka a mäkký z vnútra.
- 4
Na bagel mám rada smotanovú natierku alebo cottage cheese, a spolu s tvrdým syrom to nechám ohriať na mriežke. Následne dám cibuľku, vajce a servírujem so šalátom s rajčinami. Chutné, jednoduché a zasýti až do večere.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu